MINE FAVORITTER / H&M

WEBSHOP FAVORITTER

1/ NA-KD 2/ H&M 3/ & Other Stories 4/ Monki 5/ Gina Tricot 6/ NA-KD 7/ H&M 8/ STINE A 9/ Monki 10/ & Other Stories 11/ & Other Stories 12/ & Other Stories 13/ H&M 14/ Monki

Hej, venner

Der har været meget stille på bloggen det sidste stykke tid, da jeg arbejder på højtryk på et studieprojekt lige nu. Hvis I kunne tænke jer at følge med i lidt flere “hverdags”-ting, så kan I altid følge mig på Instagram, hvor jeg poster dagligt på stories.

Men bare fordi der er stille på bloggen, betyder det ikke, at jeg ikke har øje på nogle ting på forskellige webshops. Derfor tænkte jeg at slå to fluer med ét smæk og dele mine webshop favoritter samtidig med, at jeg kan bryde stilheden på bloggen. Jeg håber, at jeg snart kan få gang i bloggen igen, men indtil da må I bære over med de lidt “sjældne” indlæg, desværre.

Tusind tak, fordi I trods alt gider at blive ved med at læse med!

Knus


Læs også: Mine favoritter / H&M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE FAVORITTER / H&M