TIRSDAGS-FAVORITTER FRA NELLY

FAVORITTER FRA ELLOS

Dette indlæg indeholder reklamelinks

Denne tirsdags-favoritter bliver fra Ellos.dk, hvor jeg har fundet mine yndlings strikketrøjer, som jeg har kategoriseret i fire forskellige kategorier i dette indlæg. Derudover er der minimum 30% rabat på alle trøjer og cardigans på Ellos til den 2. oktober. Derfor kan du lige nu shoppe mine favoritter til utroligt fine priser. Læs med nedenfor for at se mine mange favoritter!

De lyserøde drømme

Ellos strikketrøje

1. HER 2. HER 3. HER

Til at starte med har jeg fundet mine yndlings strikketrøjer i forskellige lyserøde nuancer. Især nummer 2 er jeg HELT vild med, og så koster den kun 279 kroner! Lyserød er en ret fin farve til efteråret, men den er samtidig også god at have til starten af foråret, hvor det danske vejr godt kan kræve en strik en gang imellem.

De uundværlige

ellos strikketrøje

1. HER 2 HER 3 HER

Det er ikke en strikketrøje-guide uden et afsnit om de uundværlige strikketrøjer. Ja, næsten mindst én strikketrøje fra hver kategori i dette indlæg er egentligt uundværlig i mine øjne. Jeg elsker nemlig strikketrøjer, og jeg synes, at det er et absolut must til efterår og vinter.

Her har jeg inkluderet min favorit rullekrave i sort og grå samt en vanvittig lækker trøje med fine detaljer på ærmerne. Jeg må ærligt indrømme, at nummer 3 er min favorit, hvad angår detaljer. Jeg vil dog mene, at man næsten ikke kan undvære de to rullekraver i sin garderobe både til efterår, vinter og forår. Personligt synes jeg derfor, at det er værd at investere i et par ordentlige basis trøjer som disse – og hvorfor ikke gøre det, når de er så billige som lige nu?

De specielle

ellos strikketrøje

1. HER 2. HER 3. HER

Her har jeg valgt at vise mine yndlings strikketrøjer, som er liiiidt mere specielle i forhold til den ovenstående kategori om de uundværlige strikketrøjer. Her har jeg inkluderet mine favoritter med lidt ekstra something-something. Her er det nok tid til endnu en ærlig indrømmelse – jeg har ret svært ved ikke at klikke alle tre hjem med det samme!

Jeg har inkluderet den samme trøje med de fine ærmedetaljer, denne gang bare i en rigtig lækker beige farve. Den findes både i sort, beige og pink, og så koster den kun 174 kroner! Det er jo så god en pris, at man næsten ikke kan (eller burde!) lade være med at klikke den hjem. Derudover er jeg også ret vild med nummer 2, som har et fint print og nogle fine neutrale farver, som altid kan bruges i en efterårsgarderobe. Sidst men ikke mindst har jeg også valgt at vise jer en lækker grå strik, som har lidt specielle ærmer. Den ser ud til at være vildt lækker til efterår og vinter, og så er den lige til at putte sig godt i!

De generelle favoritter

ellos strikketrøje

1. HER 2. HER 3. HER

Denne kategori er sammensat af tre strikketrøjer, som egentligt bare er generelle favoritter. De kunne ikke rigtigt placeres i de andre kategorier, og samtidig fortjener de faktisk også en kategori for dem selv. En stribet strik er altid god at have, da den simpelthen kan pifte ethvert outfit op. Derudover er denne flaskegrønne strikketrøje også super fin, og så er farven også vildt populær i denne sæson!

Jeg håber, at I kunne lide min strikketrøje guide. Hvilke er jeres favoritter?

HUSK at klikke dine favoritter hjem inden den 2. oktober og spar minimum 30%.

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIRSDAGS-FAVORITTER FRA NELLY