Vores nye stue #1

Jeg har længe drømt om at lave en make-over af vores stue. Inden vi købte huset, boede vi i en lejlighed, hvor indretning ikke var en ret høj prioritet for os. Det var et midlertidigt sted for os – selvom vi boede der i ca. 4 år. Men vi så det som et midlertidigt sted, og derfor ville vi ikke male vægge eller købe møbler og andre ting, som vi ikke ville bruge i vores næste bolig.

 

Vi købte vores hus, og der fik jeg for alvor julelys i øjnene i forhold til indretningsmulighederne. Altså, huset var / er kun ca. 80kvm i stueetagen og samme størrelse kælder (som endnu ikke er renoveret). Derfor er der også begrænset plads at indrette. Men det var slet ikke vigtigst. Det vigtigste var, at jeg nu kunne udfolde mine idéer til indretning og endelig finde min egen stil og udføre den. 

 

Læs også: Soveværelse make-over

Vores første møbler

Da vi flyttede ind i huset, havde vi en kombination af ting fra lejligheden og nye ting. Vi købte f.eks. en ny sofa, da vores gamle var mere “praktisk” end pæn. Og der var simpelthen ikke plads til den i vores nye stue. Vi købte en sofa i Ilva, som havde det fedeste retro look. Til sofaen købte vi to små sofaborde med grønne marmor bordplader og sort stel. De er super fine og står her endnu. Dog var de købt på tilbud og tænkt som en midlertidig løsning, da de er ret små. Sofabord er dog noget af det, jeg har haft allersværest ved at finde. I hvert fald et, som passer lige ind i vores stil. Jeg har derfor været på udkig efter et nyt sofabord, og vi har endelig bestilt et, som jeg glæder mig til at vise jer i vores nye stue #2. 

 

Billedvæg

Der gik faktisk ret lang tid, før vi fik billeder på væggene herhjemme. Jeg hader at lave huller i væggene, hvis jeg ikke er sikker på, at det er lige dér, mine billeder skal hænge i flere år. Det har jeg nok fra min far, haha. Jeg har dog altid drømt om en billedvæg i min stue, og nu var muligheden der for at lave en lille billedvæg over vores sofa. Jeg skifter ofte plakaterne ud, så stuen får et helt nyt udtryk. Derfor elsker jeg at finde plakater fra forskellige plakatshops – blandt andet Desenio. De har et super fint udvalg af plakater. Jeg går ofte efter de farverige plakater med et vintageudtryk. Jeg kan godt lide at blande forskellige stilarter og farver. Lige nu indeholder vores billedvæg Paul Klee – Scenecio (Baldgreis) plakat og Star Birds plakat i størrelse 30×40 sammen med Lady in Green plakat i størrelse 50×70 fra Desenio. Jeg knuselsker kombinationen af de tre plakater i samspil med resten af plakaterne. 

 

En ægte flyder sofa i lækkert design
Et af de møbler, som jeg var mest spændt på at skifte ud, var vores sofa. Jeg var fint tilfreds med vores første sofa, som vi købte ifm. indflytning. Vi erfarede dog hurtigt, at vi ikke begge kunne sidde eller ligge behageligt i sofaen samtidig. Det blev irriterende i længden at sidde og puffe til hinanden for at kunne være sammen i sofaen. Derfor gik jeg på udkig efter en flyder sofa, som samtidig skulle være lækker at se på. Og det var der, jeg fandt Formel A. De har simpelthen de fineste sofaer, og især deres TWIN model blev jeg helt forelsket i. Derfor endte vi med at købe deres TWIN model i Bermuda Beige. En meget slidstærk sofa, hvor der er plads til os begge på samme tid. Ja, du læste rigtigt. Sofaen er ikke meget længere end den første, men den er dyb. Vi kan derfor ligge i sofaen samtidig og have det så behageligt, at vi kan falde i søvn. Jeg elsker, hvordan den har fuldstændigt forvandlet vores stue. 

Annonce for

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SENESTE BLOGINDLÆG