H&M FAVORITTER / UDSALG

Spar 10% ekstra på Summer Sale hos Desenio

Jeg har skrevet en del om vores billedvæg både her på bloggen og på min Instagram. Og nu har jeg altså en rabatkode til jer, som giver jer EKSTRA 10% i rabat på Summer Sale hos Desenio. Du sparer derfor hele 35% + 10% ekstra på plakater med koden linec10. Summer Sale og rabatkoden slutter den 2. august.

OBS! Koden inkluderer ikke rammer samt handpicked og personlige billeder.

Desenio har altid været min go-to, når jeg skal købe nye plakater og rammer. Derfor har jeg også en masse plakater derfra, som altid er klar, når jeg vil skifte enten enkelte eller alle plakater ud. Plakaterne er meget prisvenlige og er en budgetvenlig måde at udskifte pynten på dine vægge. At udskifte en eller flere plakater i en billedvæg kan skabe et helt nyt udtryk og gøre en kæmpe forskel i indretningen. Derfor er det en fantastisk måde at give dit hjem et nyt udtryk og lidt nyt liv.

Jeg har følgende plakater i billedvæggen i stuen, som du lige nu kan shoppe til meget gode priser:

Colorful walls NO1 plakat i størrelse 30×40

Galerie Arte 02 plakat i størrelse 30×40

Bauhaus Sutterlin plakat i størrelse 50×70

Shop dine favoritter fra Summer Sale hos Desenio og spar 10% EKSTRA med koden linec10.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M FAVORITTER / UDSALG