Soveværelse make-over

Vores soveværelse har fået en make-over med nye plakater, rammer, sengetøj og lamper. Siden vi flyttede ind i huset for lidt over to år siden (vildt!), har vores soveværelse haft mange forskellige indretninger. Det kan faktisk tage lang tid at indrette et hus, som man ikke har boet i. Nu er vi endelig nået i mål med en indretning, som vi er glade for. Soveværelset er ret lille, så der er også mange begrænsninger. Jeg synes selv, at vi har fået skabt et hyggeligt rum med plads til afslapning. Og dét er det allervigtigste i et soveværelse. Rolige omgivelser.

En neutral base med et pop of colour

Vi har valgt at indrette soveværelset med en neutral “base”. Altså lyse vægge, hvide lofter og hvide skabe. Jeg elsker kombinationen af neutrale nuancer og stærke farver, når der skabes en perfekt balance. Faktisk har jeg bevidst valgt ikke at male vores vægge hvide.  Til vores soveværelse – og stue / køkken – har vi malet farven “white coffee” fra Dyrup. Det er en gylden farve, som passer perfekt til at skabe en varm og hyggelig stemning.

Sengetøj kan gøre en kæmpe forskel

Med en neutral base bruger jeg ofte vores valg af sengetøj til at give rummet lidt kant. Hvis jeg er i en periode, hvor neutrale nuancer tiltaler mig mest, bruger vi dette sengesæt i bomuld i farven “lys beige” fra H&M. Det er en smuk farve og fin kvalitet, som tillader at indrette rummet med farverige lamper, vaser og plakater. Ellers bruger jeg mit sengesæt fra Karen by Simonsen eller HAY Duo Bed Linen. Vi bruger ikke sengetæppe, så derfor spiller sengetøjet en stor rolle i indretningen af vores soveværelse. Jeg elsker at skifte mellem de forskellige udtryk, sengetøj kan være med til at skabe.

Skab personlighed med plakater
Jeg synes, at plakater kan være med til at skabe personlighed til et rum. Jeg elsker at indrette med farverige plakater, som kan give den ekstra detalje, der gør hjemmet lidt sjovere. Til soveværelset har jeg valgt en kæmpe 100 x 150 hvid ramme med en smuk og farverig plakat. Jeg synes, at det passer perfekt ind i vores soveværelse, som ellers er indrettet med ret neutrale farver. Plakaten er fra Desenio og hedder Frida Floral 1 Plakat og er sat sammen med en hvid ramme i størrelse 100 x 150. Jeg synes, at store plakater kan være med til at tilføje personlighed til et hjem, og det er netop det, jeg indretter ud fra.

 

 

Lampe fra

EBB & FLOW

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SENESTE BLOGINDLÆG