SPAR 20% PÅ H&M

RENOVERING AF VORES NYE HUS / UPDATE

Jeg har ikke delt så meget af vores renovering her på bloggen. Jeg har forsøgt at afskille min blog og Instagram en smule fra huskøb og renovering for at sikre mig, at I kan lide det content, der kommer ud. Og I er jo ikke vant til at læse om renovering, huskøb og indretning hos mig. Men det er en stor del af mit liv, så derfor skal jeg da også dele ud af det på mine platforme. Hvis I kunne tænke jer at følge med i, hvad der sker lidt oftere, så kan I følge vores Instagram, som er dedikeret til renoveringen og snart indretningen af vores nye hus. Følg os på @LCTWHome.

Hvis I har læst mit første indlæg om huskøbet “Vi har købt et hus“, så ved I måske, at køkkenet og stuen oprindeligt var separeret i huset. Det var faktisk planen, at det skulle forblive sådan, men vi tog en ret spontan beslutning om at vælte væggene mellem køkkenet og stuen. En beslutning, som vi er SÅ glade for at have taget. Før var køkkenet meget lille, og stuen er heller ikke af de største. Derfor gav det så god mening at åbne op. Vi har haft lidt svært ved at finde den helt rigtige indretning af køkkenet til den nye plantegning, da vi var bekymrede for, at det ville føles som en studielejlighed, når rummet ikke er større end 35 kvm.

Vi har endelig fundet den perfekte indretning og har valgt et køkken fra Svane i den smukkeste grå farve. Det et køkken med laminatoverflade, og både fronterne og bordpladen er samme materiale og farve. Det giver et smukt og simpelt udtryk. Køkkenet er endnu ikke bestilt, så jeg venter med at vise jer køkkenet, til det faktisk står i vores hjem. Men nedenfor kan I se et billede af udstillingskøkkenet hos Svane i farven “skovgrøn”, som vi også overvejede. Faktisk var vi ret fast besluttet på, at det skulle være den skovgrønne, men vi har simpelthen ombestemt os, og vi er sikre på, at den brændte grå er den helt rigtige beslutning. Vi har planer om at male stue og køkken i en flot beige farve, som vil være så fin til farven på køkkenet.

Kunne I tænke jer flere opdateringer på renoveringen og mere indretningsinspiration?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR 20% PÅ H&M