Produkter til sommeren / Lyko.com

Sommeren og det gode vejr er over os, og jeg har derfor bestilt nogle produkter hjem, som jeg ikke kan undvære i de varmere måneder. Om sommeren bruger jeg mindre makeup og går derfor endnu mere op i lækker hudpleje, som giver huden fugt og giver en skøn glød. På Lyko.com finder du alle mine yndlings brands inden for hudpleje og makeup. Jeg har længe shoppet mine produkter fra Lyko og har derfor efterhånden opbygget en god og stabil samling af produkter, som jeg personligt ikke kan undvære. 

 

Find mine favoritter nedenfor.

 

Spar 20% hos Lyko.com med koden linemc20 fra 14/5 – 21/5.

 

Rabatkoden kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke på Dr Dennis Gross, Nanolash, Eminence, Elixir Cosmeceuticals, Sisley, Sensai, Redken, Kerastase, Essence, Catrice, Creed, Dyson og The Ordinary.

Makeup

Hudpleje & andet

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SENESTE BLOGINDLÆG