H&M FAVORITTER

OUTFIT INSPIRATION

Reklame for Hunkemöller

Tjek Hunkemöllers loungewear ud

1/ Beige sweatshirt 2/ Beige sweatbukser 3/ Blazer i uld 4/ Sorte leggings 5/ Grå hættetrøje

Jeg er vild med, at sweatshirts, sweatbukser og leggings er blevet “acceptable” outfits. Det har det altid været i mine øjne, men vi ved jo alle, at samfundet kan have mange holdninger. Jeg synes, at et sweatsæt ser hammer godt ud med en blazer og et par lækre sneakers. Især matchende sæt er jeg vild med, og dem kan du ofte finde hos Hunkemöller i den blødeste kvalitet og komfortabel pasform. Som I måske ved, så har jeg været fan af Hunkemöllers loungewear i årevis. Det er altid skønt at dase rundt i derhjemme, men det ser også ret cool ud med en blazer over. En outfit, som er komfortabelt, og som ikke kræver meget. Og ikke mindst ser det cool ud med et par lækre sneakers, solbriller og måske en sporty kasket.

Vi bruger jo alle mere tid hjemme under corona, end vi har været vant til. Derfor er mit forbrug af behageligt tøj også meget større nu, end det før har været. Bevares, jeg har da altid elsket komfortabelt tøj. Det skal jeg ærligt indrømme. Men forbruget har altså nået nye højder i 2020 og 2021. Jeg går især til Hunkemöller og H&M, hvis jeg er på udkig efter loungewear. Ellers er jeg også ret vild med Gannis software kollektion, hvorfra jeg indtil videre ejer tre lækre trøjer.

Faktisk er jeg også ret vild med at bruge mine sweatshirts og hættetrøjer over kjoler eller sammen med et par leggings eller en nederdel. Det skaber balance i et outfit og kan være med til at gøre den fine nederdel lidt mere pasende til hverdag. Vi er jo desværre ikke ude for at svinge de fine kjoler og lufte de smukke nederdele under pandemien. Derfor må vi finde på andre måder at få brugt den del af garderoben i hverdagen. Og dét kan sweatshirts altså være med til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M FAVORITTER