Nyt sofabord + plakater

Vi har længe drømt om et nyt sofabord. Da vi flyttede ind for ca. 2 år siden, købte vi to små sofaborde, som skulle være midlertidige. De endte med at “holde” i et par år, men nu er de endelig skiftet ud med det smukkeste glasbord, som uden tvivl fuldender stuen. 

 

Læs også: Vores nye stue

Vores stue er endelig blevet fornyet med det smukkeste sofabord i glas fra Mølballe. Sofabordet hedder Barcelona og har en glasplade og stel i rustfrit stål. Bordet er købt hos Svanekjær Møbler. Sofabordet har en god størrelse samtidig med, at det bringer en lethed til stuen, der i forvejen ikke er så stor og derfor har brug for møbler, der kan åbne rummet op. Vi mangler stadig at finde et lækkert tæppe, som skal ligge under sofabordet. Anbefalinger modtages med kyshånd. 

 

Jeg har ikke ændret i vores billedvæg, da jeg stadig er så tilfreds med den. Jeg har dog købt et par nye plakater, som kan skiftes ud med de nuværende, når jeg trænger til fornyelse i billedvæggen. 

 

Koden line45 giver 45% på ART SALE hos Desenio på plakater mellem 21-23 juni. Koden inkluderer ikke rammer og personlige billeder. 

 

Lige nu indeholder vores billedvæg Paul Klee – Scenecio (Baldgreis) plakat og Star Birds plakat i størrelse 30×40 sammen med Lady in Green plakat i størrelse 50×70 fra Desenio. Jeg knuselsker kombinationen af de tre plakater i samspil med resten af plakaterne. 

Annonce for

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SENESTE BLOGINDLÆG