MINE SENESTE KØB

NYE PLAKATER / VINTAGE VIBES


Annonce / gave

Jeg har længe ønsket mig en billedvæg, men da vi boede i lejligheden, ville vi ikke bore så mange huller i væggene lige inden, at vi muligvis skulle flytte. Det vil jeg egentligt heller ikke nu. Jeg er mere øm over væggene i vores hus, og derfor overvejer jeg at bruge klædesøm, som ikke skulle efterlade mærker på væggene. Mon I har erfaring med klæbesøm? Nå, men anyways. Det her indlæg skal handle om vores nye plakater.

Det har taget lang tid at vælge de rigtige plakater og rammer til vores billedvæg. Især fordi Desenio har et kæmpe udvalg, der gør det svært at vælge. Jeg var dog helt sikker på, hvilket “look” jeg gik efter. Vintage. Derfor fandt jeg nogle af mine yndlings boligprofiler på Instagram for at se, hvad der gjorde deres billedvægge så fine og unikke. Jeg har nemlig tit haft svært ved at sammensætte en billedvæg, som jeg har været helt tilfreds med. Jeg kunne bare ikke sætte en finger på, hvad der “ødelagde” det for mig.

Efter grundig research fandt jeg frem til, hvad der ville skabe min perfekte billedvæg.

Uorden, forskellighed og skæve motiver.

Derfor brugte jeg timevis på Desenio og i Photoshop for at vælge de helt rigtige plakater og sikre, at sammensætningen spillede. Tricket var at vælge plakater i forskellige farver og størrelser og med forskellige rammer. Derfor valgte jeg blandt andet følgende plakater:

Colorful Walls NO1 Plakat

Graphic Figures NO1 Plakat

Secession Green Plakat

Vintage Butterflies NO1 Plakat

Bird Pattern NO1 Plakat

Bauhaus Sutterlin Plakat

Matisse Inspired Cutout Woman Plakat

Matisse Inspired Flowers Plakat

Læs også: Mine seneste køb

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE SENESTE KØB