Nye plakater / rabatkode til Desenio

Jeg elsker fornyelse i vores hjem, og derfor skifter jeg ret ofte vores plakater ud. Jeg synes, at det kan gøre en kæmpe forskel at lege med forskellige farver og sammensætninger. Jeg har derfor skiftet vores plakater ud i stuen, ved spisebordet og i soveværelset. 

 

Spar 45% på alle plakater og 10% på alle rammer med koden LINE45 indtil 1/7.

 

Læs også: Vores nye stue

Jeg køber oftest mine plakater fra Desenio, da de har et kæmpe udvalg af fine plakater og meget gode priser. Jeg kigger altid efter plakater med farver, da vores indretning ellers er meget neutral. Netop af samme årsag er jeg også ret vild med de farverige bakker fra Desenio, som jeg ikke kunne undvære. Jeg forestiller mig også, at de er helt perfekte til en lille servering på terrassen her til sommer. 

 

Find alle mine nye plakater og bakker her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SENESTE BLOGINDLÆG