GINA TRICOT FAVORITTER

NELLY FORÅRS FAVORITTER // UDSALG

Nelly

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

Jeg synes virkelig, at Nelly har nogle fine ting for tiden – også i deres udsalg! Derfor har jeg udvalgt mine favoritter både fra deres udsalg og deres varer generelt. Som I kan se, er der en del lyserød i den her omgang, fordi det er SÅ fin en farve til forår og sommer, som (forhåbentligt) er lige omkring hjørnet. Jeg er også blevet ret vild med “kjole over jeans” trenden, så derfor har jeg linket til en lækker leopardmønstret kjole, som vil være perfekt til den trend! Og så koster den altså kun sølle 98 kroner lige nu!

En denim jakke er også et absolut must til forår og sommer, og jeg er blevet ret vild med nummer 2, som er en denim jakke fra Cheap Monday. Farven og formen er lige i skabet, så den synes jeg også helt sikkert, at I skal tjekke ud!


Læs også: Gina Tricot Favoritter

Følg min blog HER og min Facebookside HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GINA TRICOT FAVORITTER