Mine anbefalinger / Douglas Beauty

Du har måske set dem på dine storbyferier i udlandet, men nu har Douglas Beauty også åbnet deres webshop til Danmark. Douglas er en tysk beauty-kæde, som jeg personligt selv er stødt på i næsten alle europæiske storbyer, jeg har besøgt. Med fokus på skønhedsprodukter i flere former minder kæden meget om Matas, men med et bredere udvalg af brands og produkter.

Jeg købte for nogle år tilbage en concealer i udlandet, som skulle vise sig at blive min absolut favorit. Men den har ikke været mulig at købe i Danmark – indtil nu. For jeg hopper og danser simpelthen over, at den nu kan bestilles hos Douglas Beauty, som i øvrigt har gratis fragt, hvis man køber for over 499 kroner. Og med så mange lækre produkter og brands, så tager det ikke længe at nå over det beløb. 

Jeg har selvfølgelig været et smut forbi webshoppen og har fundet så mange af mine favoritter gennem årerne, og dem deler jeg med jer nedenfor. Selv skal jeg uden tvivl have bestilt Sí fra Armani, som er min yndlingsparfume, jeg er løbet tør for. Min absolut yndlings concealer Flawless Fusion Longwear Concealer fra Laura Mercier skal naturligvis også i kurven og klikkes hjem. 

Ift. hudpleje kan jeg virkelig anbefale Face Mask og Face Tonic fra Australian Bodycare. To produkter, som jeg bruger flere gange om ugen, som en fast del af min hudplejerutine. Det er uden tvivl den bedste ansigtsmaske og tonic, jeg nogensinde har prøvet. 

Klik på billederne for at shoppe.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SENESTE BLOGINDLÆG