Makeup- og hudplejefavoritter fra Lyko

Jeg er en sucker for hudpleje og makeup, som får min hud til at se fantastisk ud. Jeg elsker et naturligt look og bruger derfor sjældent mascara, øjenskygge og lignende. Jeg fokuserer altid på produkter, som ikke dækker hele min hud, men som dækker urenheder og skaber glød. Derfor er mine go-to makeup produkter concealer og bronzer. Og dem har jeg efterhånden testet mange af. I dette blogindlæg deler jeg mine absolut favoritter inden for hudpleje og makeup, som er en del af min daglige rutine.

 

Spar 20% hos Lyko.com med koden linemc20 fra 7/5 – 14/5.

 

Rabatkoden kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke på Dr Dennis Gross, Nanolash, Eminence, Elixir Cosmeceuticals, Sisley, Sensai, Redken, Kerastase, Essence, Catrice, Creed, Dyson og The Ordinary.


Klik på billederne for at shoppe.

Makeup

Hudpleje

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SENESTE BLOGINDLÆG