Lækre produkter til badet

Spørger du mig, findes der intet bedre end et dejligt bad og lidt selvforkælelse til både krop og hår. Dét er godt for sjælen. Derfor har jeg samlet de produkter, som jeg knuselsker, og som er mine go-to til en lækker selvforkælelse.

Jeg starter ofte med en lækker body scrub og kan varmt anbefale både body scrub fra Rituals og Australian Bodycare. Jeg skifter mellem at bruge de to, men har tendens til oftest at række ud efter body scrub fra Rituals, da den har en lækker duft. Hos Australian Bodycare får du ikke lækre dufte, men tværtimod er produkterne spækket med naturlige ingredienser, som din hud vil takke dig for. 

Derefter bruger jeg min almindelige sæbe til kroppen og/eller en body wash fra Australian Bodycare. Kombinationen af body scrub og body wash har gjort en kæmpe forskel på min hud – især på skulder og arme. 

Kérastase laver de skønneste produkter til håret, og denne shampoo og balsam dufter himmelsk. Samtidig med, at de er fantastiske for håret. Er der brug for ekstra fugt til håret, kan jeg anbefale hårmasken fra Rituals. 

Efter sådan en rutine føler man sig SÅ godt tilpas og klar til en god dag eller en afslappende aften.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SENESTE BLOGINDLÆG