KONTINUÈ / Mine bæredygtige favoritter

I dag har jeg et blogindlæg til jer, som jeg har glædet mig så meget til at dele. Jeg vil nemlig vise jer mine favoritter fra KONTINUÈ, som er en butik og webshop, der fokuserer på bæredygtighed. Jeg er vild med konceptet, brands, æstetikken – ja, jeg er faktisk bare fuldstændigt tosset med det hele. Derfor vil jeg dele mine favoritter med jer og håber, at I vil klikke jer ind på KONTINUÈ og opleve deres univers af lækre brands.

KONTINUÈ forhandler blandt andet Skall Studios, Esmé Studios, Aiayu, Silkeborg Uldspinderi og massevis af andre bæredygtige og skønne brands. Alt er produceret efter bæredygtige principper og er i en lækker kvalitet.  Befinder du dig i området omkring Horsens, kan du tage et kig forbi KONTINUÈ butikken, og ellers kan du finde alle brands og produkter på deres webshop. Et vildt inspirerende univers, hvis du spørger mig. 


Personligt elsker jeg mindre og lokale butikker og vil så gerne være med til at sprede budskabet, når jeg støder på en butik, som virkelig kan noget unikt. Det mener jeg, at KONTINUÈ kan. Bare lyt til navnet. Selv dét er smukt. 


De favoritter, som jeg har udvalgt fra KONTINUÈ, er ret neutrale styles, som vil være i min garderobe i årevis. De kan styles på så mange forskellige måder – hold øje på min Instagram, hvor jeg vil style dem på min måde.


Besøg kontinue.dk og følg dem på Instagram

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SENESTE BLOGINDLÆG