VI HAR KØBT ET HUS

INSPO TIL INDRETNING / ELLOS

Sengegavl / Ternet pudebetræk / Viskestykke / Lys rosa dug / Mintgrøn pyntepudebetræk /
Stofnet / Tæppe / Ternet dug

Måske har I læst, at vi har købt et hus. Det er så vildt spændende, og hele renoveringsprocessen er allerede godt i gang! Der skal ordnes en masse i huset, før vi flytter ind, men jeg kan altså alligevel ikke lade være med at søge inspiration til vores indretning. Og af en eller anden grund endte jeg altså på Ellos og fandt en masse VILDT gode tilbud. Derfor har jeg selv bestilt et par pyntepuder, som er sat helt ned til ca. 30 kroner stykket. Jeg har bestilt de to forskellige pyntepudebetræk, som er linket ovenfor. Derudover fandt jeg de her vildt fine duge, som er sat ned fra henholdsvis 699 kroner og 799 kroner til kun ca. 200 kroner. Dem kunne jeg altså ikke stå for. Jeg glæder mig så meget til at flytte ind og få gæster i det nye hus, så det er altså et must, at jeg kan dække et flot bord.

Husk at følge med i vores renovering og indretning af huset på Instagram på @LCTWhome

Shop hele ELLOS’ udsalg her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI HAR KØBT ET HUS