Indretning af vores lille badeværelse

En af de største udfordringer ved at indrette vores hus har helt sikkert været badeværelset. Vores hus er kun 80 kvm i stueetage og 80 kvm i kælder. Der er kun ét badeværelse, og det er meget småt. Vi er ved at renovere vores kælder, så derfor skal alt opbevaring være på stueetagen. Det betyder også, at vi skal have plads til en masse opbevaring på vores meget lille badeværelse. Det har været en kunst at finde du af, hvordan vi kan opbevare alle vores håndklæder, toiletpapir, skønhedsprodukter og andre ting, som man normalt opbevarer på sit badeværelse. Jeg har aldrig rigtigt delt vores badeværelse før – hverken på min blog eller Instagram – så jeg har glædet mig til at give jer et kig ind på vores lille badeværelse. 

 

Læs også: Soveværelse make-over

Hvide og grå “rammer”

På grund af badeværelsets lille størrelse var det super vigtigt for os at beholde gulv og vægge meget lyse og i neutrale farver. Jeg er ellers meget fascineret af badeværelser med lidt kant i form af lækre og farverige fliser, som virkelig kan skabe personlighed til et badeværelse. Det drømmer jeg stadig om at lave, når huset får endnu et badeværelse.

 

Vi renoverede huset i starten af 2020 og havde problemer med at få fliser hjem til badeværelset pga. den lange produktions- og leveringstid fra blandt andet Italien, hvor mange af fliserne produceres. Jeg havde lidt svært ved at finde helt præcis de fliser, jeg kunne forestille mig på vores badeværelse. Personligt er jeg nemlig ikke til store fliser, som man ofte ser i nybyggede huse. Jeg kan bedre lide de “mindre” fliser, som i mine øjne kan tilføje lidt mere kant og stil. Efter utallige besøg i forskellige fliseforretninger og timevis af søgen på Pinterest, besluttede vi os for at lave et sildebensgulv på badeværelset. Vi var så heldige at finde en flise, som kunne leveres med det samme, og som fandtes i forskellige farver. Vi valgte derfor en lys grå farve til gulvet og en helt lys beige til væggene i badet. Jeg knuselsker resultatet, og lige nu – snart to år senere – ville jeg ikke have gjort det anderledes.

 

Væghængt toilet og hylde til produkter

Da badeværelset er lille og med meget lidt gulvplads, besluttede vi os for et væghængt toilet. Jeg synes, at det giver et utroligt stilrent udtryk samtidig med, at det giver os en hylde til at opbevare produkter på. Vi har nemlig fået lagt den samme bordplade som ved vasken på over toilettet. Her står de produkter opbevaret, som jeg dagligt bruger. Det er nemt at række ud efter dem, når jeg står foran spejlet, og det giver lidt “liv” på badeværelset, at ikke alt er gemt væk. Jeg har brugt en marmorbakke og to forskellige træbakker til at organisere produkterne i. Jeg kan godt lide, at det tilføjer lidt farve til et ellers meget hvidt og gråt badeværelse. 

 

Lækre håndklæder, som tilføjer farve og et blødt udtryk
Jeg går meget op i, at vores håndklæder tilføjer noget indretningsmæssigt til vores badeværelse. De skal hænge fremme, så hvorfor ikke sørge for, at de passer ind i stilen? Jeg elsker mine håndklæder fra Karen by Simonsen, som jeg har i to forskellige farver. På billederne ses farven Walnut/White Asparagus Stripe. Find håndklæderne her. Jeg sørger altid for at have matchende badehåndklæder og små håndklæder ved vasken. Håndklæderne fra Karen by Simonsen er utroligt lækre og tilføjer et lækkert og blødt udtryk til et badeværelse, der ellers har et meget “hårdt” udtryk pga. de farveløse og hårde materialer.

 

Den store plakat, der stjæler opmærksomheden

Vi har længe været i tvivl om, hvad vi skulle gøre med den store væg, som  er det første, man ser udefra. Det er ikke muligt at hænge hylder eller håndklæder på væggen, da pladsen er trang. Hvad gør man så? Herhjemme hænger man en kæmpe 100 x 150 ramme op med en stor og farverig plakat i. Det er meget atypisk, men vi elsker det. Den pynter så smukt, tilføjer farve og er lidt anderledes, end hvad man ellers ser på et lille badeværelse. Plakaten hedder Frida Floral 1 Plakat og er fra Desenio.

 

Har du et stort eller lille badeværelse? Og hvad har du gjort for at indrette det med personlighed? Smid gerne en kommentar nederst i blogindlægget.

Annonce for

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SENESTE BLOGINDLÆG