BÆREDYGTIGE FAVORITTER / H&M

Hunkemöller favoritter

Besøg Hunkemöllers hjemmeside her.

Se Hunkemöllers lækre udvalg af loungewear her.

Reklame for Hunkemöller

Mørkegrønt loungewear sæt / Lilla sæt / Gul sports-BH / Makeup-taske / Grøn hættetrøje
Lang natskjorte

Mange kender Hunkemöller for deres lingeri, men personligt elsker jeg deres loungewear og nattøj. De laver altid nattøj og loungewear i den blødte kvalitet. I de kolde måneder lever jeg i deres tykke kåber, og i de varme måneder er deres shorts og toppe perfekte til at tulle rundt i eller sove i.

Jeg har to par af deres hjemmesko, som er det blødeste i verden. De føles som en drøm at gå rundt i derhjemme. De kan varmt anbefales!

Jeg ved ikke med dig, men så snart jeg kommer hjem, skifter jeg til hyggetøj, så jeg går på ingen måde ned på loungewear, og det skal altså være blødt og komfortabelt. På de punkter fejler Hunkemöller aldrig. Der er ikke noget værre end at lounge rundt i et par stramme, ubehagelige jeans. Lige på det punkt er jeg ret sikker på, at mange af jer er med mig, haha. Især loungesættet i øverste venstre hjørne i collagen ovenfor ser vildt lækkert ud til at dase rundt i derhjemme.

Find Hunkemöllers loungewear her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BÆREDYGTIGE FAVORITTER / H&M