HOME kollektion / Karen by Simonsen

Jeg har længe været kæmpe fan af Karen by Simonsen. Et brand, som faktisk fylder en stor del af mit klædeskab. Jeg er meget begejstret for deres mode og har en masse gode styles, som jeg ofte rækker ud efter. Nu har brandet udvidet sortimentet med en HOME kollektion, og den måtte jeg jo bare eje. 


Herhjemme pynter kollektionen lige nu både i soveværelset og på badeværelset.  

 

Find links til alle produkter i slutningen af blogindlægget.

HOME kollektionen fra Karen by Simonsen består af alt fra natsæt og loungewear til sengetøj og håndklæder.  En kollektion med fokus på mantraet Silent Moves. Jeg elsker hele konceptet om at stoppe op, nyde nuet og slappe af. For mig er det en kollektion, som inviterer dig ind i et luksuriøst univers. 


Sengetøj

Sengetøjet og natsættene kommer i forskellige farvekombinationer, men jeg har altså forelsket mig i de blå og brune nuancer. Sengesættet i farven Cashmere Blue giver et strejf af farve og afslapning til vores soveværelse. Vores soveværelse er generelt ret farveløst – i hvert fald for en som mig, der elsker at indrette med farver og personlighed. Derfor elsker jeg at bruge sengetøj til at tilføje lidt kant og stil til et ellers neutralt rum. 

Find sengesættet i Cashmere Blue her.


Natskjorte og natbukser

Jeg har aldrig ejet så lækkert et natsæt som dette fra Karen by Simonsen. Både kvalitet og design er i top. Ud fra vores soveværelse er det nemt at se, at jeg har en svaghed for blå – i hvert fald lige i dét ene rum. Derfor har jeg naturligvis også valgt natsættet i den blå og beige farvekombination. Jeg synes personligt, at det er vildt klassisk og giver en meget eksklusiv følelse, når man lounger rundt i det derhjemme. Natsættene findes i forskellige farver og mønstre og kommer også i toppe og shorts. 


Håndklæder

Udover de lækre produkter til soveværelset indeholder den nye HOME kollektion også håndklæder. To forskellige størrelser i fire forskellige farvekombinationer. Jeg må ærligt indrømme, at jeg er vild med dem alle, men indtil videre er farverne Walnut og Travatine at finde på vores badeværelse. Både som badehåndklæder og mindre håndklæder. Jeg synes, at de to farver klæder hinanden vildt godt, og derfor er det ret fint at lave et mix af farverne på badeværelset. Jeg har f.eks. én farve på de to små håndklæder og den anden farve på vores badehåndklæder, som alle hænger på badeværelset og giver lidt farve og varme til et ellers neutralt rum, hvor gulvene er grå og væggene er hvide. Håndklæderne er super bløde og lækre og føles som et kæmpe, blødt kram, når du kommer ud fra badet.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SENESTE BLOGINDLÆG