NEW BALANCE 530 / NYE FAVORITTER

H&M HOME FAVORITTER / UNDER 300 DKK

1/ Stor vase i keramik 2/ Stribet pudebetræk 3/ Sengesæt i bomuld 4/ Stort viskestykke 5/ Rund glasvase 6/ Bakke 7/ Dagbog 8/ Stribet viskestykke 9/ Dråbeformet glasvase

Efter vi er gået i gang med indretningen af vores hus, er jeg blevet vildt glad for H&M Home. Jeg har faktisk aldrig rigtig shoppet i H&M Home, men jeg har virkelig fået øjnene op for, hvor mange fine ting de har. Og til virkelig gode priser!

Indtil videre har jeg købt en masse pudebetræk på tilbud – i et væld af farver. Når jeg køber dem på tilbud, koster de kun 10-30 kroner, hvilket er vanvittigt billigt. Jeg synes, at pudetræk i farver og mønstre kan gøre en kæmpe forskel i indretningen. Derfor kan jeg godt lide at have mange forskellige, så jeg kan skifte og skabe et helt andet udtryk i vores indretning.

H&M Home er også virkelig gode til glasvaser, sengesæt og pynteting generelt. Selvom jeg har shoppet en del i H&M Home, så kigger jeg ofte på deres webshop eller besøger butikkerne for at få inspiration. Jeg har blandt andet denne lille træbakke i vores køkken til krydderier osv.

Find hele udvalget hos H&M Home her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW BALANCE 530 / NYE FAVORITTER