Pift dit outfit op med smykker

HÆTTETRØJE OG JULETRADITIONER

Annonce for Hunkemöller

Vi kommer nok ikke udenom, at vi alle bruger lidt ekstra tid hjemme for tiden. En pandemi er over os, og det har desværre sine konsekvenser. Vi kommer ikke ud på samme måde som før Corona. Vi ser ikke alle vores venner og hele vores familie, som vi er vant til. Mange arbejder også hjemme. Det gør jeg selv et par gange om ugen – dog ikke pga. Corona. Ja, faktisk bruger vi alle bare en del mere tid hjemme hos os selv, end vi er vant til. Det er der både fordele og ulemper ved, når man er så glad for at sammensætte lækre outfits, som jeg er. Jeg har jo ingen lækre begivenheder, der kræver et vildt lækkert outfit. MEN det har trods alt også en kæmpe fordel. At være hjemme betyder hyggetøj. At være komfortabel og føle sig godt tilpas. Og som I nok ved, så er det netop dét, jeg elsker Hunkemöller for. De laver det blødeste og lækreste nattøj til helt fair priser.

Som jeg nævnte i et tidligere blogindlæg, så har jeg altid haft en lille tradition om at købe nyt nattøj / hyggetøj til jul. Og det har altid være fra Hunkemöller. I år har jeg købt mig en lækker hættetrøje, som jeg kommer til at leve i henover julen – og alle andre tidspunkter på året, hvis jeg skal være ærlig. Heldigvis er joggingtøj blevet en kæmpe trend, og det er pludselig blevet helt okay at gå udenfor en dør iført joggingbukser og hættetrøjer. Dét er jeg helt vild med. Jeg synes faktisk, at det er ret cool at style joggingtøj med “finere” tøj. F.eks. joggingbukser med en lækker t-shirt og en fed blazer. Det kan da noget! Eller en hættetrøje til en nederdel.

Har du også sådan nogle juletraditioner, eller er det bare mig? Jeg synes, at det bidrager lidt ekstra til julehyggen at dvaske rundt i et nyt sæt nattøj eller joggingtøj!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pift dit outfit op med smykker