LÆNGERE OG FYLDIGERE VIPPER OG BRYN

GIV DIT HÅR STYRKE OG FORKÆLELSE

Indeholder reklame for Hair Lust

Jeg tror på, at skønhed kommer indefra, og derfor har jeg længe haft lyst til at prøve de famøse vingummier fra Hair Lust, som styrker håret indefra. Måske du allerede har hørt om dem? Jeg har hørt så godt om dem, og nu skulle jeg altså endelig afprøve dem selv. Jeg er nemlig lige begyndte at afprøve dem for at se, om de kan styrke mit hår, som altså trænger til lidt kærlighed efterhånden. Jeg tager tre om dagen – en til min morgenmad, en til frokost og en til aftensmaden. Vingummierne er sukkerfri og smager af jordbær, og jeg kan fortælle, at smagen er HELT godkendt herhjemme. De indeholder en række gode vitaminer, som styrker håret indefra – blandt andet Biotin, som mange tager i “ren” pilleform for at styrke hår og negle. I vingummierne fra Hair Lust er de gode vitaminer skjult bag en skøn smag og en lækker konsistens, og jeg glæder mig helt til at tage dem tre gange om dagen.

Der findes mange forskellige brands, som forhandler denne type vitaminer og plejende produkter til håret, men jeg er kæmpe fan af, at Hair Lust laver produkter, som er veganske og med økologi, bæredygtighed og naturlighed for øje. De oplyser om alle ingredienser i produkterne og sørger for, at hvert produkt indeholder de rigtige ingredienser i de rette doseringer til at skabe et sundt hår. Det er nogle værdier, som jeg helt sikkert kan afspejle mig i, og jeg elsker generelt at bruge produkter, som jeg med tryghed kan bruge.

Udover at afprøve de lækre vingummier til at skabe et sundere hår indefra, er jeg også ved at teste deres shampoo, conditioner og hårmaske. De dufter alle himmelsk, og så ser de jo også skønne ud på badeværelset. Som I måske ved, er Tobias og jeg i gang med en stor renovering af det hus, som vi købte tidligere på året, og jeg glæder mig altså helt vildt til at have produkterne fra Hair Lust til at stå fremme og pynte på vores nye badeværelse.

For mig er det super vigtigt at anvende naturlige produkter og at give mit hår så meget kærlighed som muligt. Det er en af de ting, jeg godt kan komme til at negligere i hverdagen, men det skal der altså laves om på. Hvis I er interesseret i at høre om mine erfaringer, når jeg har testet produkterne i nogle måneder for at opnå det fulde resultat, vil jeg meget gerne dele det med jer. Jeg vil også meget gerne afprøve deres nye Scalp Follicle Treatment & Volumizer, som jeg måske også bliver nødt til at anskaffe mig. Deres produkter er meget budgetvenlige, så jeg vil anbefale alle at tage et kig på deres webshop. Det er i hvert fald muligt at sørge for at give sit hår den kærlighed, som det har brug for, til en god pris.

Find produkterne fra Hair Lust her:

Hair Growth Formula Gummies

Hair Growth Formula Capsules

Bamboo Vented Paddle Brush

Hair Growth & Repair Shampoo

Hair Growth & Repair Conditioner

Hair Growth & Protection Hair Mask

Læs også: Længere og fyldigere vipper og bryn

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆNGERE OG FYLDIGERE VIPPER OG BRYN