WEBSHOP FAVORITTER

FEBRUAR BEAUTY FAVORITTER

beauty favoritter

I februar måned har jeg faktisk gjort brug af nogle nye produkter. Og jeg har været simpelthen SÅ vild med netop de her, som indlysende nok har klaret sig helt til mine månedlige beauty favoritter. Jeg har valgt at vise jer et mix af hudpleje og makeup, da de to ting går meget hånd-i-hånd. Især i februar er det vigtigt at tage sig af sin hud, da den bliver udsat for en masse kulde. Derfor har en af mine beauty favoritter været en ansigtsmaske fra The Body Shop, som jeg også har snakket om i et andet indlæg. Den er simpelthen så lækker og effektiv, og jeg kan ikke anbefale den nok! Du vil kunne mærke med det samme, at masken renser i dybden, og den efterlader virkelig huden helt silkeblød.

Jeg har naturligvis efterhånden opbygget min egen lille hudplejerutine, som i øvrigt skifter hele tiden. Efter masken eller en anden form for ansigtsrens bruger jeg en ansigtsserum fra The Body Shop, som er en del af deres Youth kollektion. Efter serum bruger jeg en ansigtsolie, som skaber en magisk kombination! Udover ansigtsmasken fra The Body Shop har masken fra Comme Deux også sneget sig ind som en af mine beauty favoritter. Lige nu kan du faktisk få denne ansigtsmaske med gratis, hvis du køber den nye GoodieBox for kun 169 kroner inkl. fragt. Læs mere om det i bunden af dette indlæg.

Om aftenen bruger jeg en serum fra Avancé+, som virkelig skaber magi natten over. Jeg brugte den blandt andet igår, og da jeg vågnede, føltes min hud helt frisk og blød. Den kan jeg virkelig anbefale! Mine makeup favoritter har primært bestået af min øjenbrynsblyant fra Elizabeth Arden, som jeg har brugt i lang tid efterhånden. Jeg er også gået igennem en del af dem efterhånden, men det betyder vel bare, at det virkelig er en sand favorit! Den er ekstremt god til at lave naturlige bryn, da den kan bruges til at tegne små ekstra “hår” i brynene.

Det er vel heller ikke februar favoritter, hvis ikke jeg nævner en bronzer og læbepomade. De to ting er ekstremt vigtige for mig i vintermånederne! Bronzeren er perfekt til at skabe lidt glød i ansigtet, når vi alle har tendens til at blive lidt (læs: meget) vinterblege. Min yndlings læbepomade lige pt. er fra Carmex, og jeg bruger den ustandseligt!

Find produkterne her:

Ansigtsmaske fra The Body Shop

Ansigtsmaske fra Comme Deux

Serum fra The Body Shop

Serum fra Avancé+

Ansigtsolie fra Balance Me

Bronzer fra Clinique

Øjenbrynsblyant fra Elizabeth Arden

Læbepomade fra Carmex


Læs også: The New Yorker GoodieBox

Følg min blog HER og min Facebookside HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEBSHOP FAVORITTER