WEBSHOP FAVORITTER

DET LÆKRESTE LOUNGE WEAR

Reklame for Hunkemöller

Hej venner. Som I nok allerede ved – i hvert fald jer, der har fulgt med længe – så ELSKER jeg lounge wear. Ligeså snart jeg træder ind ad døren herhjemme, skifter jeg mit “almindelige” tøj til lounge wear. Jeg er det største hygge-menneske, så jeg elsker virkelig at traske rundt herhjemme i et lækkert lounge wear sæt og et par bløde futter. I de kolde måneder går jeg altid i et par store, bløde futter, en lækker kåbe og et par lounge bukser. Det har i nok efterhånden set i mine vlogs på YouTube. Mine lounge bukser og trøjer køber jeg fra alverdens forskellige brands. MEN når det gælder hjemmesko/futter og kåber, så vinder Hunkemöller altså. De sidste mange år har jeg altid købt mine kåber og hjemmesko hos dem, og det er der én god grund til. Der findes simpelthen bare ikke bedre.

Det er vigtigt for mig at pointere, at jeg har brugt deres lounge wear (og lingeri) i mange år. Det er altid et godt ønske til julegave og fødselsdagsgave. Mine nuværende futter har jeg brugt i 2 sæsoner, så de trængte virkelig til en udskiftning. Derfor har jeg længe været på udkig efter et par lettere hjemmesko – altså åbne hjemmesko – og jeg har faktisk fundet mange søde par, MEN de alle sammen er hammerdyre eller i vanvittig dårlig kvalitet. Efter en lang søgen har jeg nu fundet the one! Hunkemöller har nemlig lavet det her sindssygt lækre par futter til kun sølle 140 kroner! Dem måtte jeg bare eje, og tippet er hermed givet videre til jer! Jeg købte mine i den fine grå farve, men jeg er altså blevet lidt lun på de lyserøde også.. Til sølle 140 kroner, er det faktisk de bedste jeg har fundet. Ikke kun pga. prisen, men også pga. kvaliteten. De er lavet af faux fur, men det er noget af det blødeste, jeg nogensinde har mærket. De er altså bare lækre.

Find links til mine køb fra Hunkemöller herunder:

Grå hjemmesko i faux fur

Lyserøde hjemmesko i faux fur (Dem har jeg ikke købt endnu, men jeg overvejer!)

Lyserød cropped trøje (Kan kun finde den i grå)

Sort top med blonder (Har også købt denne i lyserød)

Se også Hunkemöller’s kæmpe udsalg lige her, hvor du kan spare op til 70 %!


Læs også: Min garderobe tag / YouTube

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEBSHOP FAVORITTER