BAUM UND PFERDGARTEN BLUSE / 70% RABAT

DET BLØDESTE NATTØJ & HYGGETØJ

Annonce / det blødeste nattøj

Det blødeste nattøj

Findes der noget bedre end at føle sig tilpas, komfortabel og fri i det blødeste nattøj? Det synes jeg ikke. Det ved vi alle nok også efterhånden. Jeg er kæmpe fortaler for at smide bh’en og de stramme jeans, så snart jeg træder ind ad døren derhjemme. Livet er simpelthen for kort til at føle sig utilpas. Mon ikke du også synes det?

Jeg har mange gange ævlet løs om Hunkemöller, som i mine øjne laver det blødeste nattøj og hyggetøj. Jeg har været kæmpe fan i alt den tid, jeg kan huske. Generelt forbinder jeg faktisk bare Hunkemöller med hygge. Da jeg var yngre var det nemlig lidt en tradition, at min mor købte et sæt nattøj til mig derfra, så jeg havde det til juleferien. Nu siger jeg “yngre”.. Men det er i realiteten ikke så mange år siden. Bevares, det bliver man da aldrig for gammel til.

Men det er skam ikke kun i juleferien, at jeg bruger (måske størstedelen) af mit liv i hyggetøj. Det gør jeg faktisk hver dag. Så snart jeg er hjemme, smider jeg bh’en eller tager en bh uden bøjle på. Og så roder jeg lidt i garderobeskabet efter lige netop det hyggesæt, som jeg har lyst til at have på. Lige nu er jeg smaskforelsket i disse velour shorts og denne velour top, som jeg har i den smukkeste mørkeblå farve. Sættet findes i så mange smukke farver, så der er en farve til enhver smag. Sættet er i den blødeste og ret tykke kvalitet. Jeg er slet ikke et sekund i tvivl om, at jeg kommer til at leve i det resten af efteråret.

Til de lidt køligere dage er toppen også super fin med et par lange bukser. Jeg har f.eks. et par grå natbukser fra Hunkemöller, som jeg altid har på, når der er lidt køligere i vores hus. Jeg tuller også altid rundt i en stor oversize herreskjorte, som jeg har på ovenfor. På den måde kan en fin lille top også bruges om efteråret og vinteren. Og shortsene er bare altid rare at sove og dase rundt i.

Jeg har sagt det før, men jeg synes virkelig, at man får noget for pengene hos Hunkemöller. Jeg har selv købt deres undertøj, sportstøj og nattøj som (næsten) fattig studerende, og det holder mig i mange år. Derfor ævler jeg løs om brandet og vil så gerne give tippet videre til jer.

Læs også: Hunkemöller favoritter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BAUM UND PFERDGARTEN BLUSE / 70% RABAT