Comfy med Hunkemöller

Hunkemöller er et brand, som jeg personligt er kæmpe fan af. På min tidligere blog har jeg skrevet utallige blogindlæg om brandet og deres lækre produkter. Jeg bruger Hunkemöller gennem alle sæsoner og elsker, at de om sommeren har fine natsæt med shorts og toppe samt comfy og varme sæt til de koldere måneder. 

For at sparke julestemningen i gang vil jeg dele mine favoritter inden for nattøj til damer, som er en af de kategorier, jeg altid selv elsker at shoppe.

Hos Hunkemöller finder du et kæmpe udvalg af forskellige stilarter. Måske er du – ligesom mig – til et comfy sæt, som er blødt og holder dig varm. Her må jeg nok være ærlig og sige, at jeg ofte går efter det behagelige og bløde.

Jeg har selv et veloursæt, som er vanvittigt smukt og lækkert at have på. Faktisk synes jeg, at toppen er så fin, at den sagtens kan bruges til et par pæne bukser eller jeans. Sådan vil jeg helt sikkert også bruge min. Sættet findes ikke længere i denne farve, men der er trods alt en masse nye og fine farver.

Ovenfor har jeg samlet alle mine favoritter inden for nattøj til damerShop produkterne ved at klikke på billederne eller teksten. Jeg er selv helt forelsket i de forskellige styles og er næsten nødt til at tage et smut forbi min lokale Hunkemöller og købe et par styles til julen. 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SENESTE BLOGINDLÆG