SPAR 25 % HOS GINA TRICOT

BOOZT UDSALG / MINE FAVORITTER

Reklamelinks: 1. Vila 2. Fendi 3. Ganni 4. Ganni 5. Shoe The Bear 6. Dyberg/Kern 7. Coccinelle

Der har været lidt stille på bloggen det sidste stykke tid, da jeg har været på ferie i nogle uger. Jeg er nu hjemvendt – heldigvis til lækkert vejr – og derfor skal I da ikke snydes for en omgang sommerlige og farverige favoritter fra Boozt’s udsalg. Alle de ovenstående items kan sagtens følge dig ind i sensommeren og efteråret. Min absolut favorit er altså tasken fra Coccinelle. Den drømmer jeg lidt om, men jeg må nok erkende, at jeg efterhånden har tasker nok.. Den lyserøde farve og hele designet på tasken er liiige i skabet, hvis du spørger mig. Den kan virkelig pifte ethvert outfit op. Og forestil dig lige tasken sammen med alle de andre items. Den kan jo bruges til alt! 


Læs også: Video // Sommer outfits og tanker om YouTube

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR 25 % HOS GINA TRICOT