Beauty anbefalinger / Lyko

Lyko.com finder du alle mine yndlings brands inden for hudpleje og makeup. Jeg har længe shoppet mine produkter fra Lyko og har derfor efterhånden opbygget en god og stabil samling af produkter, som jeg personligt ikke kan undvære. Udover at shoppe mine trofaste favoritter hos Lyko, finder jeg også altid nye og spændende brands eller produkter, som jeg bare er nødt til at teste. Jeg værdsætter andres anbefalinger til skønhedsprodukter meget højt, så derfor elsker jeg at browse rundt i bestsellers. 

 

Spar 20% hos Lyko.com med koden linemaria20 fra 1/3 – 8/3.

 

Rabatkoden kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke på Dr Dennis Gross, Nanolash, Eminence, Elixir Cosmeceuticals, Sisley, Sensai, Redken, Kerastase, Essence, Catrice, Creed, Dyson og The Ordinary.

Makeup

Hudpleje & andet

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SENESTE BLOGINDLÆG