H&M HOME FAVORITTER / UNDER 300 DKK

BAUM UND PFERDGARTEN BLUSE / 70% RABAT

Bluse fra Baum und Pferdgarten

På Instagram postede jeg en “filmrulle” eller “reels”, som funktionen hedder på engelsk. I videoen viste jeg mit bud på, hvordan man kan style en blå midi nederdel. Men okay, det var måske lidt en undskyldning for at vise min nye nederdel og bluse frem. Trods at blusen er fra Baum und Pferdgarten, så kostede blusen og nederdelen kun 340 kroner tilsammen. Dét er et billigt, men ret fint outfit.

Blusen er købt i Magasin og er altså lige nu sat ned med hele 70%. Jeg har købt min i størrelse L for at få en oversize pasform, selvom den er lavet til at sidde mere til.

Læs også: Vintage tern / min nye kjole

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M HOME FAVORITTER / UNDER 300 DKK