20% på Lyko.com

Lyko.com finder du alle mine absolut yndlings brands og produkter inden for hudpleje og makeup. De forhandler et hav af forskellige brands, så du kan med sikkerhed finde nogle af dine favoritter.

Jeg køber næsten altid mine hudpleje- og makeupprodukter hos Lyko, da jeg kan købe de fleste af mine favoritter samme sted. Jeg elsker også at browse gennem deres bestsellers og få inspiration til produkter eller brands, som jeg måske ikke kendte til i forvejen. Jeg elsker at teste nye produkter – især inden for hudpleje. Derfor har jeg også altid gang i vanvittigt mange produkter på én gang, og vores lille skab på badeværelses er proppet til kanten med produkter. 

Spar 20% hos Lyko.com med koden linemaria20 fra 6/11 – 9/11.

Rabatkoden kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke på Dr Dennis Gross, Nanolash, Eminence, Elixir Cosmeceuticals, Sisley, Sensai, Redken, Kerastase, Essence, Catrice, Creed, Dyson og The Ordinary.

Makeup

Hudpleje

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

SENESTE BLOGINDLÆG