NELLY FORÅRS FAVORITTER // UDSALG

WEBSHOP FAVORITTER

ikke-navngivet-1

Reklamelinks: 1. Rodebjer 2. Stine Goya 3. JW Anderson 4. Y.A.S 5. Billi Bi 6. Topshop 7. Persol 8. Izabel Camille 9. Ganni 10. Lovechild 1979

Jeg har kastet mig ud i et nyt layout til mine collager, og jeg elsker det! Jeg har arbejdet ret længe på det, da jeg “bare” plejer at lave den lidt kedeligere version med items fra den samme webshop, som aldrig har været opstillet som en collage i kasser. Jeg har bestemt mig for at prøve noget nyt – forandring er altid godt – så derfor viser jeg jer lige nu mine favoritter fra forskellige lækre webshops. Som I nok kan fornemme på temaet, så er jeg ret vild med farver og print – især til forår og sommer. Jeg har forelsket mig helt vildt i tasken fra JW Anderson, men jeg skal ikke have flere designertasker lige nu. Jeg har trods alt lige købt min Mulberry taske. Den har så fin en lyserød farve, og lyserød er blevet en af mine yndlingsfarver. Utroligt nok. For et par år siden havde du nok ikke kunne tvinge mig i noget, der var lyserødt. Det er helt klart en farve, der er vokset på mig, og den er så nem og fin at kombinere med andre farver og print.


Læs også: GoodieBox // Danish Beauty Awards ’18

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NELLY FORÅRS FAVORITTER // UDSALG