H&M TREND FAVORITTER + UDSALG

WEBSHOP FAVORITTER

Reklamelinks: 1. Cardigan 2. Hvide sneakers 3. Lyserød kjole 4. Grøn strik 5. Hvid skjorte 6. Lyserød taske 7. Beige strik

Som jeg også skrev om i mit indlæg om kjoler og striktrøjer til efterår, er jeg ret vild med at bruge en strik over en kjole eller lang skjorte til efterår. Den hvide skjorte (nummer 5) vil derfor være perfekt under en lækker striktrøje som f.eks nummer 4 eller 7. Derudover vil begge striktrøjer se fantastiske ud udenover den lyserøde kjole og så med det hvide par sneakers. Der er så mange måder at mixe kjoler og skjorter ind i et efterårslook – og for ikke at glemme farver. En farverig kjole eller striktrøje sætter altså bare prikken over i’et. Det kan også være ret nemt at inddrage noget af sommergarderoben til efterår. Den lyserøde kjole er f.eks. på tilbud lige nu, da det er en sommervare, men sæt et par lyse jeans under, og du er good to go.


Læs også: Lidt om date night og ny kjole

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M TREND FAVORITTER + UDSALG