Favoritter fra Hunkemöller

VORES STUE / BILLEDVÆG

Vi har endelig fået plakater på væggene i vores stue. Vi har blandt andet lavet en – længeventet – billedvæg over sofaen. Det har givet et helt nyt og skønt udtryk i stuen. Vi har efterhånden boet i huset i et år, og det er først nu, at det for alvor føles som et hjem. Billeder på væggene kan altså bare skabe en helt fantastisk følelse i et hjem. Jeg har altid haft nogle helt bestemte krav til min billedvæg, men det største og vigtigste krav er, at det ikke skal være perfekt. Jeg har derfor kombineret forskellige rammer – både ift. farver og størrelser, og så har jeg hængt billederne forskudt. Det gør det også nemt og spændende at bygge på billedvæggen, hvis vi på et tidspunkt ønsker det.

Plakaterne og rammerne er en blanding af nye og gamle, men størstedelen er fra Desenio. Alle rammerne er fra Desenio med undtagelse af det kvadratiske billede, som vi har fået af Tobias’ mormor. Vi har følgende plakater fra Desenio:

Colorful walls NO1 plakat i størrelse 30×40

Galerie Arte 02 plakat i størrelse 30×40

Bauhaus Sutterlin plakat i størrelse 50×70

Udover billedvæggen har vi også en stor 100×150 plakat på væggen ved vores spisebord. En vildt fin detalje, som jeg ikke synes, at man ser i mange hjem. Her har vi valgt et mere kunstnerisk billede, som jeg godt kunne tænke mig at sætte et mat glas i på et tidspunkt.

Lampen på billederne nedenfor er fra EBB & FLOW.

 

Læs også: Dagbog i billeder

4 Kommentarer

 • Sikke nogle hyggelige og flotte billeder😀 Tak for en super skøn blog❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke mange fine valg – jeg ønsker mig altid mere vægplads, fordi der findes så meget pænt dertil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Christensen

   Tusind tak! Ja, jeg kan heller ikke få nok. Desværre bor vi lidt småt lige nu, men jeg glæder mig til at kunne indrette og dekorere flere kvadratmeter. Også vægplads!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favoritter fra Hunkemöller