SPAR 25 % HOS GINA TRICOT

VIDEO // SOMMER OUTFITS OG TANKER OM YOUTUBE

Som en del af jer nok har bemærket, startede jeg for nyligt en YouTube kanal. Jeg startede den primært, fordi jeg havde lyst til at prøve noget nyt, og fordi jeg føler, at I kan lære mig bedre at kende gennem video fremfor gennem min blog. Jeg har også en stor interesse for videoredigering, hvilket jo bare er en bonus. Jeg startede derfor ud med en simpel make-up tutorial, hvor jeg viser, hvordan jeg skaber et super nemt hverdagslook med fokus på at skabe en glød i huden. Som i nok også kan fornemme, så har jeg ingen erfaring med at optage YouTube videoer, og jeg har heller ikke det vildeste udstyr. Derfor er kvaliteten på videoerne ikke i top, men de er trods alt filmen i HD.

Jeg vil meget gerne vide, hvad I synes, og vide om I er interesseret i at følge med på YouTube, hvis jeg begynder at lave mere content dertil. Jeg vil meget gerne investere i bedre udstyr, men jeg vil først høre, om nogle af jer ville have lyst til at følge med derinde. I må meget gerne enten skrive en kommentar til det her indlæg eller sende mig en privat besked på Instagram eller mail.

I min sidste YouTube video viser jeg mine sommer fashion favoritter og styler dem. Jeg håber, at I vil hoppe ind og se videoen og give mig lidt feedback. Husk at “subscribe”, hvis I vil se, når jeg udgiver nye videoer!

Se YouTube videoen her.


Læs også: Stribet kjole og næste feriedestination

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR 25 % HOS GINA TRICOT