MIN FØRSTE YOUTUBE VIDEO // MAKEUP TUTORIAL

VIDEO // NY TASKE + SOMMER FASHION FAVORITTER

Så er jeg tilbage med endnu en video. Jeg har faktisk en ret god fornemmelse med mit valg om at starte på YouTube. Jeg har også fundet ud af, at jeg faktisk elsker redigeringsprocessen. Jeg mangler dog stadig nogle fif til, hvordan jeg kan forbedre lys og farve i videoerne, men det skal nok komme. Indtil videre filmer jeg også bare på et kamera, som jeg købte inden min USA tur, så det er slet ikke købt til formålet. Men det fungerer fint indtil videre.

I dag handler videoen om mine sommer fashion favoritter, og jeg har derfor samlet en masse skønne farverige items. Der har selvfølgelig også sneget sig lidt (læs: mange) print ind på tøjstativet. I starten af videoen viser jeg mine items frem, hvorefter jeg viser dem frem i en try-on. I må meget gerne sige til, hvis I kunne tænke jer at se flere videoer om mode. Jeg er sikker på, at jeg nok skal blive bedre til at filme og redigere i fremtiden, så indholdet af videoerne også kan blive endnu bedre. Jeg linker til mine items efter videoen i dette indlæg.

Mange af mine items kan ikke længere findes i butikker eller online, så derfor forsøger jeg at linke til lignende items. Nogle af linksene er reklamelinks.

Links til items fra videoen

Lyse denim shorts

Gul og hvid stribet skjorte

Orange, blå og hvid stribet skjorte

Grå t-shirt

Lyserød top med orange detaljer

Stribet kjole med bindebånd

Ternet blazer

Grøn blazer

Links til lignende items 

Blomster bluse

Lang kjole i blomsterprint

Lyserød kimono

Blazer med blomsterprint

Jakke i camo-print

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN FØRSTE YOUTUBE VIDEO // MAKEUP TUTORIAL