EYES ON / MANGO

VI HAR KØBT ET HUS

Et nyt kapitel er startet – vi er nemlig blevet husejere! Vi har købt en charmerende 50’er villa, som skal renoveres, inden vi regner med at flytte ind om 3-4 måneder. Vi tog hul på renoveringsprocessen i dag, og dagen blev selvfølgelig skudt i gang med rundstykker, kage og kaffe. Vi fik nemlig hjælp af vores familier, og vi nåede længere, end vi havde regnet med. Vi vil så gerne dele billeder af renoveringsprocessen med jer, så derfor har vi startet en Instagramprofil, som hedder LCTWhome. LC står for Line Christensen, og TW står for Tobias Worsøe. Hvis du vil følge med i renoveringen og senere indretning af vores drømmehjem, så hop ind og følg os på Instagram her. På profilen har vi også delt et billede af vores hus udefra, så I får indblik i hele rejsen.

Vi glæder os så meget til at renoveringen skrider fremad, og jeg er naturligvis allerede begyndt at lave collager med inspiration til indretning. Måske jeg skal dele lidt inspiration her på bloggen?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EYES ON / MANGO