Hunkemöller favoritter

VI ER FLYTTET I HUS

Vi har renoveret på vores “nye” hus siden februar, og NU er vi endelig flyttet ind!

Det føltes helt surrealistisk, men det er så skønt. Vi har boet her i nogle uger og er allerede faldet godt på plads. Alle flyttekasser er tømt – i hvert fald dem, som vi kan tømme, inden kælderen skal renoveres. Vi mangler stadig lidt småting for at være heeelt færdige med stueetagen, men det skal nok komme. Vi mangler f.eks. at pudse vindueskarme med sandpapir, så de kan males. Der mangler bundstykker i vinduerne. Vi mangler at få monteret vores opvaskemaskine og emhætte i køkkenet. Og få andre ting. Men trods de ting, der mangler, er vi virkelig glade for at bo her. Det føles som om, at det har været længe undervejs.

Når jeg tænker tilbage på renoveringen, så forstår jeg ikke, hvordan vi kunne gøre det. Vi har fået MEGET hjælp af vores familier, men jeg forstår simpelthen ikke, hvordan nogle af os har arbejdet så hårdt i døgndrift. Det er både fysisk og psykisk udmattende at kaste sig over så stort et projekt. Not to mention, at jeg skrev mit speciale imens.

Vi er så taknemmelige for den hjælp, vi har fået. Og vi er så taknemmelige for, at vi har købt et hus på vores drømmebeliggenhed. Her er roligt og stille, og naturen omfavner os på den smukkeste måde. Som jeg også har skrevet om på min Instagram, så elsker vi at bo et roligt sted og tæt på natur, men hvor det stadig kun tager en meget hyggelig cykeltur på 10 minutter for at komme ind til byen. Cykelturen kan i øvrigt tages i de smukkeste naturomgivelser langs kridtgraven.

Se lidt glimt fra huset nedenfor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hunkemöller favoritter