MIN HUDPLEJE RUTINE

TOP 5 SERIER PÅ NETFLIX

top 5 serier paa netflix

I var helt vilde med mit indlæg om top 5 film på Netflix, så jeg har valgt at lave samme type indlæg – denne gang med min top 5 serier på Netflix. Nedenfor ser I derfor top 5 serier på Netflix, som jeg uden tvivl kan anbefale jer at se.

Alias Grace er en serie fra 2017, som handler om en kvinde, Grace, der er dømt til livsstid i fængsel for mordet på Thomas Kinnear og Nancy Montgomery. Grace blev dømt for mordet sammen med James, som blev hængt. De to arbejdede som tjenere for Thomas og Nancy i det Øvre Canada. Grace bliver tilknyttet en læge, som skal skrive en rapport, der enten kan få hende løsladt eller beholde hende i fængsel. I serien gennemgår man en stor del af Grace’s liv og hører om hendes version af mordet. 

Riverdale er nok en af de mest populære serie i øjeblikket. Jeg har selv fulgt trofast med hver uge, når der blev udgivet et nydt afsnit på Netflix. Den handler om en ung vennegruppe, som forsøger at opklare sager i deres hjemby, Riverdale. De forsøger blandt andet at opklare sagen om Den Sorte Hætte, som skaber frygt i den lille by. Det er en klassisk amerikansk high-school film, som du bare MÅ se! 

How I Met Your Mother er en sand klassiker. I serien følger man Ted Mosby, som fortæller sin datter og søn om, hvordan han mødte deres mor. Man bliver derfor ført gennem en masse sjove og skæve begivenheder, som giver serien et humoristisk standpunkt. Det er en let serie, som ikke kræver at man har har fulgt trofast med fra starten.

Lock Up består af en række forskellige serier, hvor man følger indsatte fængselsbetjente for at få et indblik i, hvordan det er at være i nogle af de største og mest beskyttede fængsler i USA. De viser den barske virkelighed, så hvis du godt kan lide at følge med i den slags serie, så er den her uden tvivl noget for dig. 

Making a Murderer er en af mine absolut favoritter. Jeg har selv set serien mere end én gang, og jeg vil uden tvivl se den igen. Det er en dokumentarserie, hvor man følger Steven Avery, som blev uskyldigt dømt tilbage i 1985. Han sad uskyldigt dømt i 18 år, hvorefter han krævede en stor erstatning for at sidde uskyldigt dømt. Kort efter hans løsladelse finder man Teresa Halbachs lig tæt på Steven Averys ejendom. Han bliver derfor hovedmistænkt og senere dømt for mordet på Halbach. I serien følger man både Avery og hans familie samt politiet gennem efterforskningen. Man danner hurtigt en mening om Averys skyld/uskyld i sagen. Steven Avery sidder stadig i fængsel, og sagen/efterforskningen kører stadig. Jeg kan helt klart anbefale dig at se den, hvis du kan lide krimi- og dokumentarserier. 

Hvilke serier kan I anbefale fra Netflix? Del gerne din top 5 serier fra Netflix i kommentarfeltet.

Læs også: Top 5 film på Netflix

7 Kommentarer

 • Åh ja. Riverdale😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har i noget tid overvejet at se Making A Murderer og du gav mig lige lyst til at gå i gang med den 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker Riverdale! jeg er selv begyndt at se Timeless, utrolig spændende serie 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Making a Murderer er så god og på samme tid utroligt frustrerende at se. Riverdale lyder også god, og jeg overvejer lidt at starte på den her over juleferien (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Christensen

   Jeg kunne ikke være mere enig! Og jeg synes helt sikkert, at du skal se Riverdale – den er super god!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er stor fan af stranger things. Men jeg skal klart se making af murder som du anbefaler – tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Christensen

   Det synes jeg helt sikkert, at du skal! Den er simpelthen så god – men også lidt frustrerende, hvis man mener at han er uskyldig, som jeg mener 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN HUDPLEJE RUTINE