WEBSHOP FAVORITTER

TOP 5 FILM PÅ NETFLIX

top 5 film paa netflix

I var vilde med mit sidste indlæg om mine serieanbefalinger, så denne gang tipper jeg om min top 5 film på Netflix inden for genren Komedie/Romantik. Se min top 5 film i tilfældig rækkefølge nedenfor.

How to Lose a Guy in 10 Days er fra 2003. Det er en absolut klassiker, som jeg virkelig kan anbefale dig at se, hvis du kan lide romantiske komedier. Kort sagt handler den om en kvindelig journalist, som arbejder på et magasin. Hun får til opgave at skrive en artikel med titlen “How to Lose a Guy in 10 Days”. For at skrive artiklen vil hun date en fyr og gøre alle de forkerte ting, så hun kan demonstrere, hvordan man mister en fyr på 10 dage. Den passer perfekt til en god fredag aften, hvor du ikke vil se en film med en alt for tung handling.

Single i New York er den absolutte tøsefilm, som med garanti kan få dit humør i top. Det er en romantisk komedie fra 2016. Den handler om en kvinde, Alice, som forsøger at tilpasse sig singlelivet i New York efter brudet med sin kæreste. Hun finder dog hurtigt ud af, at singlelivet byder på tårnhøje forventninger og one night stands. Hovedrollen bliver spillet af Dakota Johnson, som vi alle kender fra Fifty Shades of Grey. 

Det’ Indviklet er fra 2010. Den handler om et ældre par, som har været skilt i 10 år, hvorefter de pludselig mærker et sug i maven til deres søns dimission. I mellemtiden er begge så småt begyndt at indlede nye forhold, som komplicerer deres situation endnu mere. Ligesom de to ovenstående film er den meget let og nem at følge med i. Hovedrollen spilles af selveste Meryl Streep. 

Mama Mia kender vi vel alle? Til dem der ikke kender den, er det en musical film fra 2008, som er skrevet over ABBAs musik. Den handler om en mor og datter, som bor på en græsk ø. Datteren, Sophie, skal giftes og længtes efter at finde ud af, hvem hendes far er. Efter at have læst sin mors dagbog, finder hun ud af, at der er tre mulige fædre. Hun inviterer derfor alle tre til sit bryllup i håb om at kunne genkende sin far, når hun møder ham. Mere vil jeg ikke afsløre. Hvis ikke du allerede har set den, så har den mine varmeste anbefalinger! 

Dear John er en af mine absolut favoritter. Det er en romantisk dramakrigsfilm fra 2010, som handler om en ung studerende og en ung soldat, som falder pladask for hinanden. Fyren, John, sendes i krig, og deres kommunikation kommer til at foregå gennem breve. Gennem filmen følger man parret i medgang og modgang. Det er en hjerteskærende film, som kommer til at kræve en Kleenex eller to.

Kan I anbefale nogle gode film fra Netflix? Del gerne din top 5 film på Netflix i kommentarfeltet. Jeg leder konstant efter inspiration!

Læs også: Mine 5 yndlings serier

6 Kommentarer

 • Michelle

  I think I have to watch Mama Mia again. I love that movie so much, but unfortunately, I cancelled my Netflix, so maybe, I will try ViaPlay.

  Happy Monday, Line!

  Michelle
  http://twenty7bymichelle.com/positive-things-last-week/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle hyggelige film, du har fundet frem. How to Lose a Guy in 10 Days er jo så god! Selv er jeg blevet helt bidt af udbuddet af dokumentarer på Netflix, og jeg har blandt andet kommet igennem begge sæsoner af Planet Earth, Chef’s Table og alverdens andre dokumentarer (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha, egentlig har jeg svært ved romantiske komedier, men måske jeg skulle prøve den med Meryl streep, står nemlig i præcis samme situation selv😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Christensen

   Åh, er det rigtigt? Se den! Den er simpelthen så god og hyggelig! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jillchristinablog.dk

  Taaaak, så er der et par film til julen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo alle klassikerne du nævner! Dem kan man bare blive ved med at se igen og igen<3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEBSHOP FAVORITTER