TIRSDAGS-FAVORITTER FRA NELLY

TIRSDAGS-FAVORITTER FRA NELLY

Nelly favoritter

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

Denne tirsdags-favoritter er fra Nelly.com, og den er meget budgetvenlig – hver af disse items koster nemlig under 500 kroner. Da vi går det kolde danske efterår i møde, har jeg inkluderet et par lækre strikketrøjer. En af mine favoritter er dog især denim-skjorten, da et denim-on-denim look virkelig kan se godt ud (hvis man altså styler det ordentligt). Faktisk er jeg ret vild med alle disse items, og jeg ville helt sikkert klikke det hele hjem, hvis altså mit studerende-budget var til det!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIRSDAGS-FAVORITTER FRA NELLY