BLOMSTERPRINT OG LYS DENIM

TIRSDAGS-FAVORITTER FRA NELLY

collage

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

Denne tirsdags-favoritter indeholder lidt af hvert, som til gengæld alt sammen koster under 500 kroner. Jeg har blandt andet inddraget et par gode basics som nummer 1 og 6, som alle har brug for, men som ikke koster vildt meget. Derudover har jeg også inkluderet de lækre lyse jeans, som var ret populære i mit sidste indlæg. Jeg er ret sikker på, at de bliver en del af min næste ordre fra Nelly.

Hvilket item er din favorit?

Som en lille sidenote vil jeg lige informere om, at jeg har lavet en Facebook-side. Så hvis du er interesseret i at følge med, når jeg poster nye ting, så er du velkommen til at følge med på Facebook HER og Instagram HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOMSTERPRINT OG LYS DENIM