EN SNAK OM STUDIEVALG

THE NEW YORKER GOODIEBOX

the new yorker goodie box

Boksen er modtaget i samarbejde med GoodieBox. Køb den HER.

Så har jeg modtaget månedens GoodieBox, og det er uden tvivl en af mine favoritter. Denne gang er der fokus på storbylook, og du kan faktisk vælge mellem to bokse: The New Yorker eller La Parisienne. Den eneste forskel på de to bokse er farven på din lipgloss. Jeg har valgt The New Yorker, som er en nude/berry farve. Hvis du vælger La Parisienne, får du en rød lipgloss.

Denne boks er min hidtil favorit, fordi den indeholder nogle vildt lækre produkter. De produkter, som jeg er mest spændt på at teste, kommer desværre kun i en sample størrelse. Men formålet med boksene er jo også, at du som medlem kan prøve en masse nye produkter, og så kan du jo vælge at købe produktet i fuld størrelse, hvis du vil det. Jeg er nemlig super spændt på at teste Hoola bronzeren og øjencremen fra Origins.

Derudover får du faktisk en hel palette med øjenskygger i varme farver. Det er simpelthen de fineste farver, som passer til alle hudtoner. Den er perfekt til at have med on-the-go, og så kan du skabe de fineste looks med farverne.

Læs også: Motivation og ændring på bloggen

the new yorker goodie box

Køb boksen til kun 169 kroner inkl. fragt her.

Om konceptet

Hvis du ikke kender til GoodieBox konceptet, så går du virkelig glip af noget. Det er et medlemskab, hvor du hver måned betaler 169 kroner inkl. fragt for en boks. Hver måned sammensætter GoodieBox en ny boks med et nyt tema, som gør, at du som medlem kan teste og prøve forskellige makeup produkter, som du ikke nødvendigvis ville have udvalgt selv. Vi har alle ofte tendens til at købe de samme ting gang på gang, når det kommer til hudpleje- og makeup produkter. Det gør jeg i hvert fald. Hvis du er ligesom jeg, så vil du med garanti kunne lide GoodieBox konceptet. Boksene har også altid en meget højere værdi, end hvad du faktisk betaler for den. Prisen er fast hver måned, men værdien af boksene kan sagtens variere.

I februarboksen får du: 

Laritzy Cosmetics, NUE palette (Fullsize)

Manna Kadar, Liplocked Priming Gloss Stain (Fullsize)

Miqura, Premium Bubble Mask (Fullsize)

Benefit, Hoola Bronzer

Origins, Ginzing Refreshing Eye Cream

OBS: Brug koden “selvforkælelse”, når du registrerer dig som medlem hos GoodieBox for at få en ansigtsmaske fra Comme Deux med til en værdi af 129 kroner!

Køb boksen her ved at blive medlem.


Læs også: Webshop favoritter

Følg min blog HER og min Facebookside HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SNAK OM STUDIEVALG