FÅ PÆN HUD PÅ BUDGET

THE CLASSIC BLUE

Chris copenhagen ur

Indlægget er lavet i samarbejde med Chris Copenhagen

Dette ur fra Chris Copenhagen er efterhånden blevet en sand favorit. Som jeg også skrev i mit tidligere indlæg, så er jeg helt vild med den blå urskive. Det giver simpelthen det fedeste udtryk til et outfit. Urene laves i forskellige styles og design, og de kan kombineres med næsten ethvert outfit. På ovenstående billede har jeg kombineret uret med en pink strik fra Moves og min nye ret (læs: meget) lækre taske fra Decadent. Kombinationen af den pink strik og det klassiske blå ur kan virkelig sætte lidt ekstra farve på det ellers ret kedelige og farveløse efterår og kommende vinter. Ja, jeg ved godt at sommeren kun lige er overstået, men her i DK er man nødt til at forberede sig på efterår og vinter allerede nu!

Uret som er vist på billedet ovenfor kan fås HER. Urene er opkaldt efter forskellige steder/seværdigheder i København, og der er kun lavet 2016 styk af hvert ur. På Chris Copenhagen’s egen hjemmeside fortæller de blandt andet, at urerne er inspireret af fodboldspilleren Diego Armando Maradona, som spillede med nummer 10 på ryggen. Derfor er der særligt fokus på position 10 på urerne. Ifølge Chris Copenhagen fik Maradona fodbold til at se simpelt og enkelt ud, hvilket har inspireret designet på urerne. Jeg synes, at det er utroligt fascinerende, at der har været så mange tanker bag designprocessen – det er lige netop dét, der gør hvert enkelt ur fuldstændigt unikt. Efter min mening er urerne og selve designet på hvert ur fuldstændigt gennemført, og selve tankerne og navnene til urerne er super kreative og sjove.

Som jeg også nævnte i et tidligere indlæg, er urerne både tilgængelige for herrer og kvinder, og de forhandles både på den officielle hjemmeside HER og hos Uniwatches HER og HER.

Psst! Få 25% på en bestilling fra Chris Copenhagen med koden LC25!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FÅ PÆN HUD PÅ BUDGET