EVENT x MIILD MAKEUP

TERNET BLAZER & NY MULBERRY TASKE

gina my way

 Jeg kom endelig ud og skød nogle nye billeder til bloggen i fredags takket være min skønne veninde, Sofie. Vi var ude på uni, og derefter tog vi ud og skød nogle nye billeder til min blog og Instagram. Det kan være SÅ svært at få tid til at tage nye billeder – også pga. vejret. Personligt vil jeg helst undgå, at der er sne osv i baggrunden af mine billeder, så derfor valgte jeg at vente lidt med billederne. Jeg er virkelig glad for resultatet, og jeg er så taknemmelig for, at Sofie ville stå ude i kulden for min skyld.

I den her omgang fik vi blandt andet taget lidt billeder, så jeg kunne vise jer min nye blazer og min nye taske fra Mulberry. Tasken har jeg vist frem på min Instagram for noget tid siden, men den har først sin debut på bloggen nu. Jeg købte den, da Tobias og jeg var på weekendtur i Gøteborg, og det var faktisk lidt af et spontant køb. Det ligner nu ellers ikke mig at gøre et spontant køb, når det en designertaske, men ikke desto mindre er jeg skide glad for den! Mulberrytasken er en limited edition fra deres sommer ’17 college-kollektion.

Læs også: The New Yorker Goodiebox

img_0344

Blazeren er fra Mango, og den kunne jeg heller ikke helt stå for, da vi var på weekendtur til Gøteborg. Jeg har længe været på udkig efter en blazer i det brunlige, ternet mønster, men det lykkedes mig ikke at finde den perfekte, før jeg fandt den her i Mango. Den kan styles med så mange forskellige ting. Personligt kan jeg godt lide at style den med en t-shirt eller en tynd strik under.

Find blazeren her.


Læs også: Gina Tricot Favoritter

Følg min blog HER og min Facebookside HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EVENT x MIILD MAKEUP