HER FINDER DU MIG

TANKER INDEN MIT FØRSTE EVENT

butik blossom

Jeg må ærligt indrømme, at min blogging-føljeton har stået lidt stille på det sidste. I kan måske læse lidt om hvorfor i dette indlæg. Derfor tænkte jeg, at jeg ville skrive et indlæg om mit første event, da jeg efterhånden har deltaget i nogle forskellige events, og tænkte at det ville være ret behjælpeligt at høre om for andre, der også blogger eller gerne vil starte. Jeg var nemlig MEGA nervøs inden mit første event! Så here we go.

Jeg har fulgt med på mange blogs gennem mange år, og jeg har altid elsket at følge med i, når bloggere deltager i events. Jeg har også altid beundret andre bloggere, og synes at det så vildt spændende ud at deltage i events. Da jeg startede min egen blog havde jeg dog på intet tidspunkt drømt om, at jeg så hurtigt blev inviteret med til events og at jeg fik udvidet mit netværk så hurtigt. Jeg følte mig simpelthen så speciel i og med, at de faktisk ville have mig med. Mit første event var hos Butik Blossom, hvor jeg blev inviteret af Aalborg Bloggers. Da jeg fik invitationen fløj der simpelthen så mange tanker gennem mit hoved. Hvordan gør jeg lige, når jeg kommer helt alene? Hvem skal jeg snakke med? Kan de andre lide mig? Forventer de andre noget andet end hvad jeg egentligt “er”? Lever jeg op til at “være blogger”? The list goes on.

I lidt tid overvejede jeg faktisk om jeg bare skulle blive hjemme, fordi jeg var så nervøs. Men nej! Jeg ville ikke lade min nervøsitet bestemme, så jeg takkede ja til invitationen. Derefter ændrede min tankegang sig en hel del. Jeg begyndte at glæde mig til at møde de andre – jeg vidste ikke i forvejen, hvem der ville komme til eventet. Jeg begyndte at tænke, at de andre sikkert ville være søde og imødekommende – og det var de! Vi havde det hyggeligste event, og da jeg kom hjem var jeg nærmest høj på lykke. Jeg havde overkommet min “frygt” om at dukke op alene med risiko for ikke at passe ind. Og hvor er jeg ovenud glad for, at jeg gjorde det!

butik blossom

Som sagt har jeg været til et par events siden, og er også blevet inviteret til nogle, som jeg ikke har haft mulighed for at deltage i – og jeg elsker det stadig! Jeg elsker, at jeg har formået at ændre min tankegang og sprunget ud i noget, som jeg sikkert ikke ville have gjort, hvis du spurgte mig for tre år siden. Jeg har mødt en masse skønne piger, som jeg håber på at komme til at se meget mere til i fremtiden, og jeg har overkommet min egen frygt, som jeg har kæmpet lidt med i mange tilfælde gennem livet. Win-win!

Så mit råd til dig er – spring ud i det! Det er okay at være nervøs, men det føltes bare så godt, når man tager styring over sine tanker, som til tider kan løbe løbsk!

Læs også: Hverdagsbekendelser + bloggen

8 Kommentarer

 • Fuldstændig de samme tanker jeg havde inden mit første event!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender det virkelig også godt – Normalt takkede jeg altid nej til events fordi jeg ikke ville komme alene et sted, hvor jeg ikke kendte nogen, men i sidste uge valgte jeg og takke ja, og det var nu heller ikke så slemt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender det virkelig også godt – Normalt takkede jeg altid nej til events fordi jeg ikke ville komme alene et sted, hvor jeg ikke kendte nogen, men i sidste uge valgte jeg og takke ja, og det var nu heller ikke så slemt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Christensen

   Nej, det er faktisk ikke så slemt, når man endelig vælger at kaste sig ud i noget.
   Og det er en fantastisk følelse, når man så finder ud af, at der ikke skete noget ved at skubbe sine grænser lidt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fint et indlæg, jeg deltog også i denne uge i mit første event. De sidste to-tre år, har jeg takket nej til alle events, så at jeg stadig får invitationer er mig en gåde, men jeg gjorde det sgu. OG jeg overlevede. haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Christensen

   Ja, og man lærer så meget om sig selv ved at kaste sig ud i sådanne situationer!
   Det har jeg i hvert fald gjort. Det er egentligt et ret vigtigt punkt at presse sig selv lidt på, da det kommer til at gavne én i fremtiden, at man har modet og evnen til at være udadvendt og kaste sig ud i ting, som man er nervøs for 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender det alt for godt. Jeg følges også helst med nogen til et event, så jeg er sikker på at jeg ikke kommer til at stå alen, haha :p Men det er så hyggeligt med så nogle events.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Christensen

   Det er helt vildt hyggeligt, ja!
   Det er egentligt ikke så slemt for mig mere. Det var mere det første event, men det er altid rart at følges med nogen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HER FINDER DU MIG