DEN PERFEKTE SOMMERKJOLE

STRIBET KJOLE OG NÆSTE FERIEDESTINATION

Reklamelinks: 1. Stribet kjole (lignende) 2. Kilehæl sko

Jeg er lige kommet hjem fra en kærestetur til Tyrkiet, hvor vi har slikket sol i en uges tid. Faktisk har Tobias og jeg kun være på sommerferie sammen to gange nu, da vi har været afsted med med Tobias’ familie og min familie de sidste par somre. Feriedestinationen bliver nok en anden næste gang, da Tyrkiet ikke helt er for os. Vi må nok erkende os skyldige i at blive fristet af de gode priser, da vi skulle bestille ferien, men vi fik nydt hinandens selskab, solen og en masse pooldage, og det er jo det vigtigste.

I næste uge går turen til Rhodos med Tobias’ familie, og det glæder vi os til! Jeg har aldrig været der, så I må meget gerne smide en besked eller kommentar, hvis I har nogle anbefalinger til Rhodos. De modtages med kyshånd. Jeg har været så uheldig at få mig en forkølelse, så flyveturen hjem fra Tyrkiet var ikke så behagelig. Jeg krydser fingrer for, at den er væk, inden vi rejser på mandag.


Læs også: Den perfekte sommerkjole

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN PERFEKTE SOMMERKJOLE