DEN BEDSTE ANSIGTSMASKE

SNEAK PEEK OF MY HOME

img_7449

img_7481

img_7458

Jeg lavede for nylig en afstemning i mine Instagram stories, hvor jeg spurgte, om I kunne tænke jer at se flere boligrelaterede indlæg på bloggen. Over 80 % af jer stemte ja, så det har jeg helt klart taget til mig. Personligt kan jeg godt lide boligindretning, men vi har helt klart nogle begrænsninger, da min kæreste og jeg bor i lejlighed.

Derudover er vi også studerende, og der er desværre ikke penge til det hele. Vi har dog prioriteret at anskaffe os nogle fede ting til vores lejlighed, så vi er helt tilfredse med, hvordan vi bor. I det her indlæg viser jeg jer kun en meeeeeget lille del af vores lejlighed. Et par mindre detaljer om man vil. Vi bor i en lejlighed på 78 m2 og har 3 værelser at gøre godt med. Det betyder, at vi faktisk har soveværelse, stue, køkken, badeværelse og kontor. Som studerende kan vi selvfølgelig ikke få armene ned over at have et kontor – det gør eksamenslæsning og eksamensforberedelse lidt lettere.

Let’s get to it

På ovenstående billeder ser I vores elskede spisebord. Da Tobias og jeg flyttede sammen i en fælles lejlighed var vores første prioritet at få et nyt spisebord. Det var dog en proces som ikke skulle ske uden uenigheder – men vi var trods alt enige om, at det altså skulle være et lækkert plankebord. Med hjælp fra Tobias’ familie fik vi fat på nogle egetræsplanker, og derefter lavede min far dette lækre bord til os. Selve bordet har vi fået i indflyttergave af Tobias’ familie – og så har min far været så god at lave det til os. Det er SÅ lækkert et bord, og vi er så evigt glade for det. For mig har det selvfølgelig også lidt ekstra værdi, fordi min far har lavet det til os. Det betyder meget for mig.

img_7466

I vindueskarmen i stuen har vi lidt forskelligt pynt. Vi har blandt andet disse lanterner fra Lene Bjerre, som jeg købte til en rigtig god pris i Bahne for snart to år siden. Deri har vi plantet to store bloklys, som giver en rigtig hyggelig belysning om aftenen. Og ja – vinduerne skal pudses – det får Tobias lov til at gøre, når vi kommer lidt tættere på foråret 😉

img_7416

img_7242

img_7246

img_7250

Soveværelset er helt klart et af mine yndlingsrum i lejligheden. Udover at være vores soveværelse er det også her, jeg har mine skønhedsprodukter, tasker og noget af mit tøj. Vi har en kommode, hvor jeg opbevarer mit make-up og en masse af mine andre skønhedsprodukter og smykker. Ovenpå kommoden har jeg mit smykkeskrin og en del af mine smykker fra STINE A. Smykkerne fra STINE A har jeg ovenpå kommoden pga. de fine æsker, som pynter rigtigt fint.

Derudover har jeg også æsken fra den sidste Goodiebox, hvor jeg opbevarer lidt forskellige produkter. Dette er deres nye boks, som også har en skuffefunktion. Derfor kan man let bruge den til opbevaring fremfor at smide den ud. I kan købe den nyeste Goodiebox HER til 169 kr. inklusiv fragt ved at blive medlem. Her har jeg også bogen “How To Be An Overnight Success”. Den er SÅ afsindigt god og inspirerende – men der kommer mere om den i et andet indlæg snart.

Læs også: Cheer Up Goodiebox (Januarboksen)

img_7314

img_7272

Hvad synes I om indlæg som dette? Kunne I tænke jer at se mere boligindretning?

Læs også: My destinations in 2018

Følg også min blog HER og Facebookside HER

4 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN BEDSTE ANSIGTSMASKE