ASOS SAVED ITEMS

FÅ EN SMUK OG NATURLIG GLØD TIL FORÅRET

glød til foråret

Indeholder reklamelinks

 Bronzer fra Clinique HER

Jeg ved godt, at det er ekstremt tidligt at forberede sig til foråret allerede i januar måned. Jeg har simpelthen bare snart fået nok af vinter og kulde. Faktisk elsker jeg den friske luft om vinteren, men jeg kan ikke vente til at det bliver forår, og jeg forhåbentligt kan smide de store tørklæder og læderhandskerne. Anyways – en af de ting som du kan forberede dig på til foråret, er hvordan du kan få en flot og naturlig glød i ansigtet efter den kolde vinter, hvor vi alle er vanvittigt vinterblege. Du kan naturligvis også bruge produkterne allerede nu – det gør jeg selv – for at få en naturlig glød i ansigtet og fjerne fokus fra den blege vinterhud.

Personligt bruger jeg ikke nogle former for self-tanning. Jeg går hverken i solarium eller bruger selvbruner. Derfor bruger jeg ofte en naturlig make-up til at skabe lidt liv og farve i ansigtet hele året rundt. Mit aller-helligste produkt er uden tvivl en bronzer. I lang tid har jeg brugt en bronzer fra Rimmel London, men jeg har besluttet mig for at prøve en ny, og derfor viser jeg jer i dag min nye bronzer fra Clinique. Jeg har den i farven 02 Sunkissed, som jeg også har linket til ovenfor. Udover at bruge bronzer kan du også skabe en naturlig glød og dimensioner i ansigtet ved at lave en smule kontur.

glød til foråret
Konturpallette fra Sandstone HER

Til at lave kontur har jeg indtil nu brugt denne pallette fra Anastasia Beverly Hills, som er vanvittig god. Jeg modtog dog ovenstående pallette fra Sandstone til et beauty event, og hvor glæder jeg mig bare til at prøve den! Jeg har hørt så meget godt om Sandstone, og jeg havde egentligt sat mig for at prøve nogle af deres produkter, inden jeg fik dem i en Goodiebag. Det er et hudvenligt make-up mærke, hvilket virkelig tiltaler mig. Jeg er ret bevidst om at bruge ordentligt make-up fremfor at købe det for billigt.

Jeg starter ofte med at lave kontur i ansigtet, og derefter slutter jeg med en bronzer for at give lidt ekstra glød. Det giver det fineste resultat. Sørg for at starte med en lille smule produkt, så du ikke får et unaturligt resultat. Det er lettere at bygge farven op end at fjerne produktet, hvis du har fået for meget på.

Hvad gør I for at få en naturlig glød i ansigtet?


Læs også: Et fantastisk beauty koncept

Følg min blog HER og Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS SAVED ITEMS