WEBSHOP FAVORITTER

SAVED ITEMS

saved items

Reklamelinks: 1. Miss Selfridge 2. Second Female 3. Gina Tricot 4. Ganni 5. Nué Notes 6. Mango
7. Rag & Bone 8. Gina Tricot 9. Mango 10. Jane Kønig

 Så har jeg endnu engang været i det lettere kreative hjørne, og det resulterede altså i et indlæg om mine saved items fra forskellige webshops. Denne her gang indeholder den igen lidt blandt – både i forhold til stil og prisklasse. Faktisk gemmer der sig også et par fantastiske udsalgsfund iblandt. Jeg har nemlig fundet en Ganni kjole, som er sat ned med 40 %, og den passer simpelthen perfekt til forår og sommer med et par sandaler eller farverige mules. Derudover fandt jeg også et par sandaler fra Rag & Bone, som er sat ned med hele 50 %. Jeg er ret vild med dem, fordi de kan bruges til stort set alle outfits til sommer. Personligt elsker jeg farver, så den røde stribe på sandalen er helt perfekt i mine øjne.

Nu vi snakker om gode gode fund, så er det altså også værd at nævne, at den fine blomsterkjole fra Gina Tricot kun koster sølle 279 kroner! Desuden er den lige pt. på lager i alle størrelser på deres webshop. Det er jo den perfekte sommerkjole, og så er flæserne og skulderhullerne jo vildt fine. Faktisk synes jeg, at blomsterkjolen fra Gina Tricot og den gule lædertaske fra Mango ville være et perfekt outfit til sommer. Det bedste er jo næsten, at kjolen og tasken kun koster 698 kroner tilsammen, og tasken kan jo også bruges til så mange andre outfits.

Hvilken er jeres favorit fra denne omgang af saved items?


Læs også: GoodieBox // Danish Beauty Awards ’18

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEBSHOP FAVORITTER